Доставка по Украине
- Новая Почта
- Самовывоз
- Бесплатная доставка по Кропивницкому
Оплата
- При получении
- На карту Приват24
- Безналичный расчет
Отправка
В течении 24 часов в любой город и область Украины
Унікальний інокулянт для обробки насіння сої, який стимулює природні ростові процеси, пов'язані з азотфіксацією, і дає можливість рослинам повністю реалізувати свій генетичний потенціал за рахунок підвищення азотного живлення.
Склад: корисні бактерії Bradyrhizobium japonicum титр 1х10^9 КУО/г препарату Препаративна форма: розчинний концентрат (РК) Упаковка: полімерні пакети об’ємом 4 лВластивості: Бульбочкові бактерії Bradyrhizobium japonicum вступають в азотфіксуючі зв’язки з рослиною, проникають в кореневі волоски бобових рослин та індукують формування спеціалізованих органів – бульбочок, які фіксують молекулярний азот. Паралельно з фіксацією азоту бактерії продукують ряд фізіологічно активних речовин, вітамінів, ростових речовин (ауксин) та деякі антибіотики, які підсилюють захист культури Рекомендації при використанні: Вологий метод обробки: необхідно змішати 0,4 л препарату Нітроген Квік з 0,8 – 1,0 л води та обробити 100 кг насіння; Рекомендовано використання інокулянтів разом із біологічними фунгіцидами Бактива або Бактолайв СІД. Рекомендовано використання ад’юванта Супер Скрін в нормі 0,01 л/т насіння. Рекомендовано додавати комплексні мікродобрива (Акселератор Мікро, Акселератор NPK в нормах 1-2 кг/т насіння). Важливо! Застереження: Необхідно уникнути попадання прямих сонячних променів на оброблене насіння. Не рекомендується одночасне застосування інокулянтів з препаратами для обробки насіння, що містять мідь та хлор. Ці мікроелементи токсичні для ризобактерій та зменшують їх кількість на насінні, а це негативно впливає на ефективність інокулянтів. Якщо є необхідність в застосуванні молібденових препаратів (Акселератор Молібден, 54%), рекомендується вносити їх з протруйником 0,25 кг/т, або в некореневу підкормку по вегетативним рослинам 0,2-0,5 кг/га. Класифікація ВООЗ, токсичність: 4 класс небезпечності. Термін та умови зберігання: 2 роки з дати виробництва при зберіганні в прохолодному та сухому місці в діапазоні температур від +5 °С до 25 °С, при уникненні прямих соняшних променів та високих температур.