Стан демо-поля кукурудзи. 6 тижнів після посіву

Стан демо-поля кукурудзи. 6 тижнів після посіву

Від посіву ми детально відслідковуємо кожний етап розвитку кукурудзи, висіяних на демонстраційному полі компанії «Агро-Центр Фаворит» в с.Підгайці, Кіровоградської області, а також дієвість системи захисту та живлення культури.

З моменту посіву гібридів кукурудзи Caussade Semences, Mas Seeds минуло 6 тижнів (на 09.06.2020р). З підвищенням денних температур, кукурудза почала активно вегетувати (тобто відновлюються вегетаційні процеси, краще засвоюється НРК, краще відбувається фотосинтез). Фаза розвитку 5-6 листків.

Кіровоградську область не обійшли стороною затяжні дощи, які в свою чергу спричинили активний розвиток бур'янів, про які ми писали раніше.

Для їх знищення 06 червня після дев'ятої години вечора на демо-полі проведено внесення гербіциду Ділар (0,170 кг/га) + прилипач АгроПав (100 мл/100 л води) , норма виливу робочого розчину 200 л/га.

На третю добу після внесення на полі візуально спостерігаються ознаки ураження падалиці соняшнику, амброзії та осотів. Далі плануємо вносити гербіциди для знищення інших видів бур'янів, таких як: лобода біла, плоскуха звичайна, мишій зелений та ін.

Дані про хід та результати досліду спостерігайте разом з нами в on-line режимі.

Приєднуйтесь до нашої спільноти та слідкуйте за новинами, гібридами та процесами, які відбуваються на засіяних ділянках

Звертайтеся 067-545-55-44
Інтернет-магазин: http://bit.ly/2QyZrPI






 10.06.2020
 (783 просмотров)